Image
2

Taxi vervoer

Direct een taxi nodig?

In Randstad en omstreken en op verzoek ook daarbuiten brengt A-Tax de Vries passagiers met de taxi naar hun plaats van bestemming. Uiteraard zijn de taxi's ook voor reguliere ritten naar iedere bestemming beschikbaar.
A-Tax de Vries beschikt over het TX-Keur, het landelijke kwaliteitskeurmerk voor het taxivervoer. Het keurmerk garandeert dat het bedrijf vakkundige chauffeurs en kwalitatief hoogwaardige auto's heeft en eerlijk en comfortabel taxivervoer levert.

TAXI 088 800 7800


Image
2

Schiphol service

Comfortabel & op tijd naar schiphol

Voor het vervoer van en naar de luchthaven Schiphol biedt A-Tax de Vries een speciale service. Vooraf kan een taxi worden geboekt. A-Tax de Vries houdt de actuele aankomst- en vertrektijden in de gaten en zorgt dat er op tijd een taxi voor de deur of op Schiphol staat. Uiteraard zijn de taxi's ook voor reguliere ritten naar iedere bestemming beschikbaar.

reserveer een rit online


Image
3

Zakelijk vervoer

Voor bedrijven en overheden

Speciaal voor bedrijven en overheden biedt A-Tax de Vries zakelijk vervoer aan. Op contractbasis of voor een enkele rit kan bij ATAX een auto met chauffeur worden ingehuurd.
Voor gezelschappen verhuurt A-Tax de Vries touringcars met chauffeur.

bel 088 800 7800


Image
5

Rolstoelvervoer

rolstoelvervoer in speciaal uitgeruste bussen

Met een uitgebreide vloot speciaal uitgeruste bussen is het rolstoelvervoer een van de specialiteiten van A-Tax de Vries. Alle rolstoelbussen beschikken ook over voldoende zitplaatsen voor meereizende begeleiders. A-Tax de Vries verzorgt het rolstoelvervoer voor diverse zorginstellingen en cliënten van Leiden tot Heemskerk.

bel 088 800 7800


Image
6

Leerlingen vervoer

Specialiteit van A-Tax de Vries

Het leerlingenvervoer is een andere specialiteit van A-Tax de Vries. Met busjes en taxi’s brengen de chauffeurs van A-Tax de Vries dagelijks duizenden leerlingen van en naar school. A-Tax de Vries verzorgt het leerlingenvervoer onder meer in de Haarlemmermeer, Kennemerland, IJmond, Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio.

bel 088 – 800 78 78


Image
6

Service & onderhoud

SENO

Sinds 2016 beschikt A-Tax de Vries over een grote werkplaats, deze opereert onder de naam Service en Onderhoud en is gevestigd aan de Voltstraat 9 (achterzijde).
Ook als particulier kunt u terecht voor onderhoud en/of APK aan uw voertuig. Service en Onderhoud is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 en bereikbaar via 0252 – 53 52 48 of via seno@atax.nl.

bel 0252 – 53 52 48


Image
6

Taxi Montage Nederland

TMN

Taximontage Nederland is gespecialiseerd in inbouw van voertuigapparatuur voor taxi's. Wij monteren én leveren o.a. de Cabman BCT, Ecodrive, daklichten en overige randapparatuur.

U kunt ook bij ons terecht voor de keuring van uw taximeter. U kunt via onze website www.taximontage.eu eenvoudig een keuring aanvragen. Wij komen graag bij u op locatie om uw voertuigen te keuren. Taxi Montage Nederland is bereikbaar via 06 – 54 30 69 03 of via info@taximontage.eu.

bel 06 – 54 30 69 03